COCHISE x Crue x The Heavy Clouds / 16.12 /

Zapraszamy na grudniowy koncert zespołu COCHISE oraz zaproszonych gości ( Crue & The Heavy Clouds )

VooDoo Club [ stage 2 ]
Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A (dawne Bema 65),
01-242 Warszawa

Wejście – 19:00
Start – 20:00

Bilety:
– 30 PLN ( przedsprzedaż w sieci Goout )
– 40 PLN ( na wejściu w dniu koncertu )

Zagrają dla Was:
COCHISE ( rock / grunge / metal )
Crue ( progressive rock / alternative metal / grunge )
The Heavy Clouds (rockandroll / grunge)

——————-
Wspierają Nas :
Rock Kompas – Strefa Music Art

*******************

▶ COCHISE – Białystok, PL
https://www.instagram.com/cochise_official/
https://www.facebook.com/cochiserock
https://www.youtube.com/user/cochiserock

Zespół powstał w 2004 roku w Białymstoku.

Muzykę, którą gra, można określić jako oryginalne połączenie rocka, grunge’u i metalu.

Cochise ma na swoim koncie 7 płyt, wydanych przez wytwórnie Metal Mind i Mystic Production oraz ponad czterysta klubowych koncertów zagranych w Polsce, Belgii, Anglii, Niemczech i Czechach.

Cochise wystąpił również na licznych koncertach plenerowych, zlotach motocyklowych i przede wszystkim festiwalach takich jak Przystanek Woodstock (duża scena), Seven Festival, czy Cieszanów Rock Fest

W 2019 roku Cochise zagrał w Krakowie jako support amerykańskiej grupy Godsmack, a w czerwcu 2022 roku supportował brytyjską formację BUSH.

Dziennikarze miesięcznika „Teraz Rock” umieścili album „Swans and Lions” w dziesiątce najlepszych płyt rockowych 2018 w Polsce, obok takich zespołów, jak Riverside czy Behemoth.

Obecnie zespół promuje swój najnowszy album „The World Upisde Down” i przygotowuje się do wydania kolejnego na przełomie 2022/2023 roku.

Skład:
Paweł Małaszyński (vocal)
Wojtek Napora (gitara)
Radek Jasiński (bas)
Grzesiek Hiero (perkusja)

Dyskografia:
2021: „The World Upside Down”, (Metal Mind Productions)
2019: „Exit: A Good Day to Die”, ( Metal Mind Productions )
2018 :„ Swans and Lions”, ( Metal Mind Productions )
2015 :„ The Sun Also Rises for Unicorns”, ( Metal Mind Productions )
2014: „ 118”, ( Metal Mind Productions )
2012: „Back to Beginning”, (Mystic Production)
2010: „ Still Alive”, (Pink Crow/CochiseRock)
2005: „9” (demo)

⚡️ Swans (Official Video Clip) https://youtu.be/3upkkPvptbU
⚡️ Crystal (Official Video Clip) https://youtu.be/0h0U6Y2BE3I
⚡️ Control (Official Video Clip) https://youtu.be/nFaV38RZ6wM
⚡️ Black Summer (Official Video Clip) https://youtu.be/DmMrnhn3NTg
⚡️ Destroy The Angels (Official Video) https://youtu.be/GMhHzaw8h1E

———–

▶ CRUE – Warszawa, PL
https://www.instagram.com/cruerockband/
https://www.youtube.com/Crue%20Band
https://www.facebook.com/CrueRockBand

Ciężki, progresywny rock z elementami metalu, grunge’u, funku, jazzu, punka, reggae.

Różnorodny i nieposzufladkowany, w kanonach ostrej muzyki rockowej, wspomaganej technicznymi partiami basu i soczystymi solówkami gitarowymi.

Teksty po polsku i różne formy ekspresji wokalnej od czystego śpiewu przez scream i growl, na rapowaniu skończywszy.

⚡️ Pusty (video) https://youtu.be/1StPjISnEkw
⚡️ Autorytety (lyrics video) https://youtu.be/k_6jag3uGFM
⚡️ Lęki napadowe (video) https://youtu.be/YA7PoKsOTyQ
⚡️ Walczyk (video) https://youtu.be/iQ-eoJOc8us

————-

▶ THE HEAVY CLOUDS – Warszawa, PL
https://www.facebook.com/theheavyclouds
https://www.youtube.com/…/UCTHlYMo5xbJJ7VL7SUkxPoQ/videos

Klasyczne rockowe power trio zakorzenione w latach 90 ubiegłego wieku, ze swadą pływające po szerokich wodach muzyki gitarowej, wyławiając z nich to, co najlepsze i łącząc w przebojową całość. Mamy tu więc szczyptę grunge’u, trochę punka, trochę bluesa podlanego stonerową psychodelią, a wszystko to podane w formie chwytliwych piosenek.

Zespół ma na koncie dwie długogrające płyty:
„Mind Pollution” (2017)
„Life Side Effects” (2021)

⚡️ Our Best Time (Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=3wK2ZkLs_Vg
⚡️ Fire Inside (Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=aN152lqGhKY
⚡️ Sell Your Soul (Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=P6vd8hn3QqY
⚡️ Piece of Trash (Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=Zb5o7-VFMb8
⚡️ Water Tastes Like Never Before (Lyric Video) https://www.youtube.com/watch?v=hraXiOo29Q0

——————————————–
Osoby niepełnoletnie potrzebują do udziału w wydarzeniu pisemnej zgody rodzica lub opiekuna prawnego

REGULAMIN KLUBU dostępny pod adresem
https://www.voodooclub.pl/strona/regulamin